Asmmmo Personeline İletişim ve Protokol Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Asmmmo Personeline İletişim ve Protokol Eğitimi

Asmmmo Personeline İletişim ve Protokol Eğitimi

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) personeline ’İletişim Becerileri ve Protokol" eğitimi verildi.

25.02.2015 12:47

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) personeline 'İletişim Becerileri ve Protokol" eğitimi verildi.

Ankara SMMM Odası, bünyesinde görev yapan çalışanlara yönelik kişisel gelişim, iletişim ve protokol eğitimi düzenledi. ASMMMO salonunda Düzakın Kişisel ve Kurumsal Gelişim Akademisi'nin ortaklaşa düzenlediği 'İletişim Becerileri ve Protokol" eğitimi tamamlandı. Eğitim öncesi bir konuşma yapan Oda Sekreteri Nevzat Akkaya, her yaşta ve her meslekte kişisel gelişim, beden dili, protokol ve iletişim konularında eğitimin yapılmasının önemine işaret etti. ASMMMO'nun 15 bin üyesine hizmet verdiğini belirten Akkaya, "İletişim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. İletişim her yaşta ve her meslekte önemli. Günümüzde sorunların büyük bir kısmı iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor. Yönetim olarak göreve geldiğimiz günden bu yana hem üyelerimizin hem yönetici olarak bizlerin katıldığı çok sayıda kişisel gelişim, beden dili ve etkili iletişim eğitimleri düzenledik. Bu eğitimlerin bir ayağı olarak da çalışanlarımızın eğitimini bugün yapıyoruz. Her eğitimin yeni bir ufuk açtığını düşünüyoruz. İşinin profesyoneli olan çalışanlarımızın sundukları hizmetin daha verimli ve etkili olması için bu tür eğitimleri artıracağız" dedi.

Oda Başkan Yardımcısı Oğuz Nihat Alkan ise eğitimin önemine işaret ederek, "25 Yıllık bir meslek kuruluşuyuz. Odamızın güvenliğinden tepedeki yöneticisine kadar hepimizin bu tarz eğitimleri alması yeni bir vizyon sağlayacaktır. Bu tür eğitimleri ilerleyen dönemlerde daha sık yapacağız. Başarılı bir eğitim diliyorum" diye konuştu.

Uzman Psikolog Sibel Düzakın ve Psikolog Sibel Cesur Akyunak tarafından verilen eğitimin ardından sertifika töreni düzenlendi. Eğitime Genel İdare Müdürü Yakup Altınbilek, Muhasebe Müdürü Serdar Sayğın ve oda personeli katıldı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asmmmo Personeline İletişim ve Protokol Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement