Asrın Dayanışmasında Kadınlarımızın Rolü Konferansı Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Asrın Dayanışmasında Kadınlarımızın Rolü Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Asrın Dayanışmasında Kadınlarımızın Rolü Konferansı Yoğun İlgi Gördü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinatörlüğünde düzenlenen Eğitimci-Yazar Dilek Cesur tarafından verilen 'Asrın Dayanışmasında Kadınlarımızın Rolü' konulu konferans, Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonunda yoğun ilgi gördü. Cesur, deprem sürecinde kadınların rolünü ele aldığı konferansta, yapılanlar ve yapılması gerekenler hakkında bilgiler verdi ve katılımcıların sorularını cevapladı. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Cesur, yaraların zamanla kapanacağını belirtti.

10.03.2024 18:03  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinatörlüğünde düzenlenen Eğitimci-Yazar Dilek Cesur tarafından verilen "Asrın Dayanışmasında Kadınlarımızın Rolü" konulu konferans yoğun ilgi gördü.

Adıyaman Üniversitesi Vehbi Koç Konferans Salonunda düzenlenen programa kadınlar yoğun ilgi gösterdi. Eğitimci- Yazar Dilek Cesur burada verdiği konferansta deprem sürecinde kadınların rolünü ele aldı. Cesur aynı zamanda burada bulunan kadınların da kendisine yönelttiği soruları da tek tek cevapladı. Dilek Cesur aynı zamanda deprem sürecinde yapılanlar ve deprem sonrası yapılması gereken konular hakkında bilgiler verdi.

Deprem sürecinde ve sonrasında birlik ile beraberliğin öneminden bahseden Eğitimci- Yazar Dilek Cesur, yaraların zamanla kapanacağını ve bunun en çok önemli olanında birlik ile beraberlik içerisinde olmaktan geçtiğini vurguladı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Asrın Dayanışmasında Kadınlarımızın Rolü Konferansı Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement