Atakum'da Coşkulu Kutlama - Son Dakika
Yerel

Atakum'da Coşkulu Kutlama

Atakum\'da Coşkulu Kutlama

Atakum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik programı kapsamında doyasıya eğlenen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

23.04.2015 16:29

Atakum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik programı kapsamında doyasıya eğlenen çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

Atakum Belediyesi tarafından ilçedeki çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir program hazırlandı. Atakum Belediyesi Kültür ve Eğlence Merkezi'nde düzenlenen program kapsamında çocuklara 3 farklı seansta 'Buzul Çağı Geliyor' adlı tiyatro oyunu sunuldu.

Yüz boyama, origami, hatıra fotoğraf, patlamış mısır ve pamuk şeker stantlarında doyasıya eğlenen çocuklar, tiyatro gösterimini ise büyük bir keyifle izledi. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, programa katılan çocuklarla yakından ilgilenirken, pamuk şeker ve patlamış mısır stantlarının başına geçti.

Çocuklara ikramları kendi elleriyle hazırlayarak ikram eden Başkan Taşçı, " Mustafa Kemal Atatürk'ün bu milletin çocuklarına armağan ettiği ve her yıl coşku içerisinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın ilçemizde de aynı coşku ile kutlanmasını istedik. Çocuklarımızın sevdiği çizgi film kahramanlarını bir araya getiren tiyatro oyununun yanı sıra uzun süre unutamayacakları çeşitli etkinliklerle bugünü farklı kıldık. Etkinliği gerçekleştirmekteki amaçlarımızdan birisi çocuklarımızın yüzünde gülümseme olmaktı, bunu fazlasıyla başardığımızı görmek beni mutlu etti" dedi.

Etkinliği çok beğendiğini söyleyen bir çocuk teşekkürünü yazdığı bir mektup ile dile getirdi. Mektubu Başkan Taşçı'ya veren çocuk bu jesti karşısında pamuk şekeri de kaptı. Ayrıca origami standında çiçek bir çocuk ise bu çiçeği Başkan Taşçı'ya hediye etti. Çocuklarla uzun süre hatıra fotoğrafı çekinen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, katılım sayesinde duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Atakum'da Coşkulu Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement