Atatürk Bulvarı üzerindeki tarihi Atatürk Anıtı ile Sıhhiye'deki Zafer Anıtı ve Hitit Heykelleri yeniden ışıklandırıldı.
Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi ekipleri, Ulus'taki Atatürk Heykeli'nin ışıklandırmasını sağlayan sistemdeki teknik arızayı giderdi. Ekiplerin çalışmaları sonucu Ulus'taki Atatürk Anıtı yeniden ışıl ışıl oldu.
Kent Estetiği Dairesi ekipleri, Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan ve Gezi olayları sırasında zarar gören Sıhhiye'deki Hitit Heykeli ile Zafer Çarşısı önünde bulunan Zafer Anıtı'nın aydınlatmasını da LED sistemleriyle yeniledi.
Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan üç tarihi anıtın ışıklandırma sistemleri yeniden eski haline getirildi. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Temizlik Şubesi ekipleri "Protokol Yolu" olarak bilinen Atatürk Bulvarı üzerinde yer alan anıtların bakımlarının yanı sıra temizliğini de sürekli olarak yapmaya devam ediyor. - ANKARA
Son Dakika › Yerel › Atatürk Bulvarı'ndaki Tarihi Anıtlar Yeniden Işıklandırıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.