Avdan'ın Ak Kadınlarından Beldeye Büyük Katkı - Son Dakika
Yerel

Avdan'ın Ak Kadınlarından Beldeye Büyük Katkı

Avdan\'ın Ak Kadınlarından Beldeye Büyük Katkı

Soma ilçesine bağlı Avdan Beldesi AK Parti Kadın Kolları üyeleri, beldede her yıl düzenledikleri kermes gelirleriyle çeşitli alanlarda eksiklikleri tespit edip, yardımlarda bulunuyor.

13.10.2012 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma ilçesine bağlı Avdan Beldesi AK Parti Kadın Kolları üyeleri, beldede her yıl düzenledikleri kermes gelirleriyle çeşitli alanlarda eksiklikleri tespit edip, yardımlarda bulunuyor.

Avdan Beldesi Kadın Kolları Başkanı Dilek Gündoğdu, yıl boyu hazırladıkları el emeği ürünlerini satarak beldenin eksiklerinin giderilmesine destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Yönetim kurulu ve üye arkadaşlarımız ile beraber yıl boyu hazırladığımız el işi, kazak, çorap, yazma vb. el emeklerimizi yılda bir belde hayırlarında kurduğumuz kermes standı ile değerlendirerek beldemiz eksiklerini gidermek için harcıyoruz. Bu yıl da öğrencilerimizin daha iyi bir eğitim alabilmeleri için okulumuz ihtiyacı olan projeksiyon cihazı, klavye ve mouse yardımında bulunduk. Bundan sonraki kermeslerde de inşallah yeni yapılan okulumuzun eksikliklerini gidermek için çalışacağız. Bütün bu faaliyetlerimizde bizlerin her zaman yanında olan ve yardımcı olan belediye başkanımız Sabır Tuna'ya teşekkür ederiz. Ayrıca Kaymakamımız Abdülkadir Karataş'tan Allah razı olsun, beldemize yeni bir okul kazandırdığı için çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Avdan Belde Belediye Başkanı Sabır Tuna da, "Her yıl kermes faaliyeti düzenleyerek, beldemizdeki çeşitli eksiklikleri tespit edip tamamlayan kadın kollarımızla gurur duyuyorum. Onlar sadece bu faaliyeti yapmıyorlar, onlar her yerde varlar temizlikte, yardımda, hazırlıkta, temsilde sayamadığım daha nice yerlerde, bizler onlara teşekkür ediyoruz. Böyle çevresine, beldesine, öğrencisine, ülkesine ve milletine karşı sorumlu ve duyarlı kadın kollarımız olduğu için bizler de ayrıca onur duyuyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avdan'ın Ak Kadınlarından Beldeye Büyük Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement