Aydın Büyükşehir'den Nazilli Pirlibey'e 35 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir'den Nazilli Pirlibey'e 35 Milyon Liralık Yatırım

Aydın Büyükşehir\'den Nazilli Pirlibey\'e 35 Milyon Liralık Yatırım

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Nazilli Pirlibey’e yaklaşık 16 kilometrelik içme suyu hattı ve 10 kilometre kanalizasyon hattı yapıyor. Mahalleye üstyapıyla birlikte toplam 35 milyon liralık yatırım yapılması planlanıyor.

17.11.2022 17:44  Güncelleme: 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Nazilli Pirlibey'e yaklaşık 16 kilometrelik içme suyu hattı ve 10 kilometre kanalizasyon hattı yapıyor. Mahalleye üstyapıyla birlikte toplam 35 milyon liralık yatırım yapılması planlanıyor.

Çalışmaların başladığı Pirlibey Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Barış Altıntaş, projenin kısa bir süre içinde bitirileceğini belirtti. Altıntaş, altyapı çalışmasının mahalleye hayırlı olmasını dilerken, Pirlibey Mahalle Muhtarı Mustafa Kaner ise yapılan çalışmalar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. Mahallede altyapı çalışmaları bitirildikten sonra üstyapı çalışmalarına başlanacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir'den Nazilli Pirlibey'e 35 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement