Aydın CHP, Ön Seçim İçin 100 Otobüsle Ankara'ya Gidiyor - Son Dakika
Yerel

Aydın CHP, Ön Seçim İçin 100 Otobüsle Ankara'ya Gidiyor

Aydın CHP, Ön Seçim İçin 100 Otobüsle Ankara\'ya Gidiyor

CHP Aydın İl Örgütü, ön seçim talebini tekrarlamak amacıyla Ankara'ya 100 otobüslük çıkartma yapacak.

30.11.2013 09:59  Güncelleme: 10:03

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday belirleme süreciyle ilgili yaşanan tartışmalar üzerine Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın il örgütü tarafından ön seçim talebini tekrarlamak amacıyla Ankara'ya 100 otobüslük çıkartma yapılacak.

CHP Aydın il Başkanı Barkan Kalınomuz, Aydın il ve ilçelerinde örgütlerle yaptıkları toplantılarda ön seçim talebiyle genel merkezi ziyaret kararı çıktığını belirterek, "İl ve ilçelerimizde yaptığımız toplantıda, Ata'mıza olan bağlılımızı bir kez daha göstermek amacıyla Ankara'ya Anıtkabir'e ve genel merkezimize 100 otobüsle bir ziyaret gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Bu ziyaretimizi, hem sayın genel başkanımıza olan sevgi ve saygımızı bir kez daha ifade edebilmek, hem de ön seçim talebimizi bir kez daha yenilemek amacıyla gerçekleştireceğiz. Ziyaretimiz sırasında ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin ve partimizin kurucusu Ulu önder Mustafa kemal Atatürk'ümüzü de ziyaret edeceğiz. Yapacağımız ziyaretlere tüm örgütümüz ve hemşerilerimiz davetlidir" dedi.

Bu arada, bugün Kuşadası ilçe örgütünü ziyaret eden CHP Aydın il Başkanı Barkan Kalınomuz, 4 aday adayının da bulunduğu toplantıda Kuşadası ilçe Başkanı Soner Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri ile ilçe örgütünün de tam destek aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın CHP, Ön Seçim İçin 100 Otobüsle Ankara'ya Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement