Aydın'da 'Amatör Spor Haftası' Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da 'Amatör Spor Haftası' Etkinlikleri Başladı

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' kutlamaları Aydın'da başladı.

01.10.2013 09:18  Güncelleme: 09:37

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenen "amatör spor haftası" kutlamaları Aydın'da başladı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden yürüyüşle başlayan etkinlikler hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, amatör spor haftasının 6 Ekim tarihine kadar çeşitli etkinliklerle kutlanacağını söyledi.

Etkinliklerden amatör sporun öneminin vurgulanacağını kaydeden Akın, "Halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, yetenek taraması yapılarak spora yönlendirilmiş çocuk ve gençlerimizin, bağlı oldukları kulüplerin ve başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması gerekmektedir" dedi.

Akın, hafta kapsamında atletizm, atıcılık, basketbol, badminton, cimnastik, salon futbolu, hentbol, voleybol, tenis ve masa tenisinde çeşitli müsabakaların oynanacağını belirterek, "Müsabakalara katılan kulüp, antrenör, hakem, sporcu ve engelli sporcularımıza başarılar diler spor ahlakına yakışır şekilde centilmence yarışma geçirmenizi dilerim" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da 'Amatör Spor Haftası' Etkinlikleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement