Aydın'da Din Görevlileri Hasta ve Yaşlıları Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Din Görevlileri Hasta ve Yaşlıları Yalnız Bırakmıyor

Aydın\'da Din Görevlileri Hasta ve Yaşlıları Yalnız Bırakmıyor

Aydın İl Müftülüğü personeli, her hafta düzenli olarak tedavi gören hastalar ve huzurevi sakinlerini ziyaret ediyor.

29.03.2014 09:03

Aydın İl Müftülüğü personeli, her hafta düzenli olarak tedavi gören hastalar ve huzurevi sakinlerini ziyaret ediyor.

Aydın İl Müftülüğü personeli tarafından her Çarşamba huzurevi, her Perşembe günü de hastane ziyaretleri yapılıyor. Din görevlileri tarafından gerçekleştirilen hastane ziyaretleri, hastalar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor. Hastanede tedavi görmekte olan hastalar ve sağlık personelleri, yapılan ziyaretlerin kendilerine gönül huzuru ve manevi destek olduğunu söylüyor.

Bu haftaki ziyaret programı kapsamında Aydın Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti. Din görevlilerini makamında kabul eden Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hüseyin Zafer Alkaya, hastanede bulunan hastaların iyileşme sürecinde tedavilerinin yanında yapılan ziyaretlerin de çok önemli olduğunu söyledi. Ziyaretlerin moral ve isteklendirme açısından çok önemli olduğu dikkat çeken Alkaya, hazırlanan proje nedeniyle Aydın Müftülüğüne teşekkür etti.

Aydın Huzurevi'nde barınan yaşlıları da ziyaret eden din görevlileri, yaşlılara yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştı. Ziyaretten dolayı çok mutlu olan huzurevi sakinleri, hatırlanmanın, değer verilmenin kendilerini sevindirdiğini kaydetti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Din Görevlileri Hasta ve Yaşlıları Yalnız Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement