Aydın'da Trafik Kazası Otomobil Tarlaya Uçtu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Trafik Kazası Otomobil Tarlaya Uçtu

Aydın\'da Trafik Kazası Otomobil Tarlaya Uçtu

Aydın’da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

05.11.2015 09:40

Aydın'da gece yarısı meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Kazada otomobilin yanından geçen bir yolcu otobüsünün sıkıştırması sonucu tarlaya uçtuğu belirtildi.

Kaza gece yarısı Muğla-Aydın karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla istikametinden Aydın istikametine seyir halinde olan Mehmet Ulu yönetimindeki 09 AG 391 plakalı otomobil, Hayvan Pazarı kavşağı yakınlarında yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Sürücü Mehmet Ulu kazayı yara almadan atlatırken otomobilde yolcu olarak bulunan annesi Fikriye Ulu yaralandı. Ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan annenin durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazanın bir yolcu otobüsünün kendisine sıkıştırması sonucu meydana geldiğini belirten otomobil sürücüsü Mehmet Ulu, "Seyir halindeyken aniden yanımdan seyretmekte olan yolcu otobüsü sıkıştırdı. Kaçarken yoldan çıkıp tarlaya uçtum. Otobüsün firmasını ve plakasını alamdım" diye konuştu.

Polis ve jandarma tarafından kazaya neden olduğu ileri sürülen otobüsün tespiti için çalışma başlatılırken, kaza sonrası otomobil hurdaya döndü. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Trafik Kazası Otomobil Tarlaya Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement