Aydın İl Jandarma Komutanlığı ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi veriyor - Son Dakika
Yerel

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi veriyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi veriyor

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Kaskımla Güvendeyim Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın ve Trafik Dedektifleri projeleri kapsamında ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi veriyor. Son olarak Bozdoğan ilçesi Mürşide Akçay İlkokulu'nda 40 öğrenciye eğitim verildi ve okul servis sürücülerine de kurallar konusunda bilgilendirme yapıldı.

07.05.2023 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 'Kaskımla Güvendeyim, Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın ve Trafik Dedektifleri' projeleri çerçevesinde ilkokul öğrencilerine yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü tarafından 'Kaskımla Güvendeyim, Öncelik Yayanın Öncelik Hayatın, Trafik Dedektifleri' projeleri çerçevesinde çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekipler son olarak Bozdoğan ilçesi Mürşide Akçay İlkokulu'nda eğitim gören toplam 40 öğrenciye; trafik ışıkları, işaret ve levhaları, yaya yolları ve öncelikleri, emniyet kemeri, kaskın önemi, servise inme ve binme, servis içerisinde uyulması gereken kurallar konularında eğitim verdi. Faaliyet esnasında okul servis sürücülerine kontrol edilerek uyması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın İl Jandarma Komutanlığı ilkokul öğrencilerine trafik eğitimi veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement