Aydın Tabip Odası'nın Yeni Yönetimi Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Aydın Tabip Odası'nın Yeni Yönetimi Belirlendi

Aydın Tabip Odası\'nın Yeni Yönetimi Belirlendi

Aydın Tabip Odası’nda tamamlanan seçimli olağan genel kurul toplantısı sonucu odanın yeni yönetimi belirlendi.

13.04.2014 19:23

Aydın Tabip Odası'nda tamamlanan seçimli olağan genel kurul toplantısı sonucu odanın yeni yönetimi belirlendi.

Aydın Tabip Odası'nın iki gün süren seçimli olağan genel kurul toplantısı tamamlandı. Genel kurul SMMMO Aydın Şubesi binasında kalabalık bir katılımla gerçekleşti. 967 üyesi bulunan Aydın Tabip Odası'nda gerçekleşen genel kurul kapsamında Aydın Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erap Atay, yönetim kurulu ve oda üyeleri sandık başına giderek yeni yönetimi belirlemek için oylarını kulandı. Mevcut Başkan Atay'ın tüzük gereği tekrar aday olmadığı seçimlere hazırlanan tek liste ile gidildi. Sabah saat 08.00 itibariyle başlayan oy kullanma işlemleri, saat 17.00'de sona erdi.

Seçimli olağan genel kurul kapsamında oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından yapılan sayımlar sonucu Aydın Tabip Odası'nın yeni yönetim kurulu Metin Aydın, Adalet Çıbık, İsmail Hakkı Ertin, Işık Doğan, Alparslan Ünsal, Arif Erkan ve Güneri Kuruöz isimlerinden oluştu. Haysiyet divanında ise Esat Ülkü, Ufuk Katkıcı, Muammer Söylemezoğlu, Kamil Kayahan ve Yalçın Yılmaz yer aldı. Eralp Atay, Osman Nuri Aydın, Ertuğrul Tetik, Recep Bıyıklı Rıza Akdeniz, Selahattin Uçmaz ve İlknur Yılmaz'ın büyük kongre delegeliğine seçildiği olağan genel kurulda Gürkan Mersin, Ayaltan Koçak ve Önder Örnek de denetleme kurulu üyeliklerine getirildi.

Aydın Tabip Odası'nda gerçekleşen seçimli olağan genel kurul toplantısı sonucu göreve getirilen yeni yönetim kurulu üyeleri hafta içerisinde mazbatalarını alarak görevlerine başlayacak. İlk toplantıda yapılan olan görev dağılımında Dr. Eralp Atay'ın yerine yönetim kurulu başkanlığı görevine Dr. Metin Aydın'ın seçilmesi bekleniyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Tabip Odası'nın Yeni Yönetimi Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement