Aydınspor 1923, Kaçan 3 Puana Üzülüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydınspor 1923, Kaçan 3 Puana Üzülüyor

Aydınspor 1923, Kaçan 3 Puana Üzülüyor
16.02.2014 16:24

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Yeni Malatyaspor karşısında 3 puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Yeni Malatyaspor karşısında 3 puanı hak eden tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Yeni Malatyaspor karşısında iyi bir mücadele verdiklerini belirten teknik direktör Mustafa Ceviz, "Maalesef kazanacağımız bir maçı berabere bitirdik. Oyuncularımızı tebrik ediyorum, iyi bir mücadele ortaya koydular. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Hakemler ile ilgili yorum yapmak istemiyorum. Herkes sahada yaşananları gördü zaten. Diyecek bir şey yok. 3 puana çok yakındık. Zor bir maç oldu. Çünkü Malatyaspor iyi bir takım. Onlarda maça iyi asıldırlar. Özellikle bizim yakaladığımız net pozisyonlar var ama atamadık. İki penaltı verildi. Birisini kurtardık, birisi de gol oldu. Durum böyle olunca puanları paylaştık" dedi.

Aydınspor 1923 olarak tüm maçlarına galibiyet parolası ile çıktıklarını kaydeden Ceviz, "Önümüzdeki hafta Çankırı deplasmanımız var. İnşallah oradan daha moralli ve daha iyi bir sonuçla dönerek, bu haftayı telafi ederiz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Kaçan 3 Puana Üzülüyor - Son Dakika


Advertisement