Aydınspor 1923'te Cevdet Ameliyat Oldu - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Cevdet Ameliyat Oldu

Aydınspor 1923\'te Cevdet Ameliyat Oldu

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün gelecek vaat eden oyuncularından olan ancak sezon başında Topuk Yaylası kampında ihmalkarlığından dolayı belinden ağır bir sakatlık geçiren Cevdet Topçu, Denizli’de ameliyat oldu.

26.12.2013 17:10

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün gelecek vaat eden oyuncularından olan ancak sezon başında Topuk Yaylası kampında ihmalkarlığından dolayı belinden ağır bir sakatlık geçiren Cevdet Topçu, Denizli'de ameliyat oldu.

Prof. Dr. Bayram Çırak'ın ameliyat ettiği 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu girdiği Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu(BESYO) mülakatlarında sıkıntı yaşadığını anlattı. Mülakatların ardından doktora gittiğini, doktorun antrenmana çıkmamasını istediğini kaydeden Cevdet süreci şöyle anlattı: "Kulüp masörüne belimi gösterdikten sonra antrenmana çıktım. 1 ay boyunca antrenmanlarda yüklendik. Hafif ağrılarım vardı. Topuk Yaylası kampında bir antrenmanda yüklenmenin sonunda sahada yığıldım kaldım. Rahatsızlığım patlak verdi"

Kamptan döndükten sonra çeşitli tedavi yöntemlerini gördüğünü anlatan 19 yaşındaki genç orta saha oyuncusu, "Fizik tedavi yöntemleri ve diğer tedavileri denedim. En son Denizli'de Prof. Dr. Bayram Çırak'a gittim. Direk ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başarılı bir operasyonla ameliyat oldum. Tedavi sürecim sürüyor. 1 ay sonra sahalara döneceğimi düşünüyorum"ifadelerini kullandı.

"ESKİ GÜNLERİME DÖNMEK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923'ün devre arasındaki kampının ardından Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını anlatan Cevdet sözlerini şöyle sürdürdü: "Beşiktaş'a transfer sürecim gerçekleşmedi. Aydınspor 1923 altyapı koordinatörü Mehmet Öztürk ile görüşüyoruz. U 19 takımı için şu anda yaşım tutuyor. Sahalara en kısa sürede dönmek istiyorum. Gerek U 19, gerek A takımda iyi çalışarak eski formuma dönmek istiyorum"

Cevdet'in birlikte profesyonel olduğu takım arkadaşları Emre Yaman, Aydınspor 1923'ün maçlarında forma şansı buluyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Cevdet Ameliyat Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement