Aydınspor Destek Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor Destek Bekliyor

Aydınspor Destek Bekliyor

İki sezon aradan sonra yeşil sahalara Aydın 2.Amatör Küme 5. Grup’ta ‘merhaba’ diyecek olan Aydınspor ilk karşılaşmasında Moralıspor ile karşılaşacak.

14.02.2014 17:24

İki sezon aradan sonra yeşil sahalara Aydın 2.Amatör Küme 5. Grup'ta 'merhaba' diyecek olan Aydınspor ilk karşılaşmasında Moralıspor ile karşılaşacak.

Adnan Menderes Stadı 1 No'lu Sahada oynanacak olan karşılaşma Pazar günü 15.00'te başlayacak. Bu sezon şampiyon olarak 1.Amatör Küme'ye yükselmek isteyen siyah-beyazlı ekip, lig öncesi iddialı bir kadro kurdu. Tecrübeli oyuncuların yanı sıra, genç oyuncuları da transfer eden Aydınspor'un antrenörü Erman Kırmızı, destek beklediklerini söyledi. Karşılaşmaya Aydın halkını beklediklerini ifade eden Kırmızı, "Rakibimizi yenerek lige başlamak istiyoruz. 3 puandan başka alternatifimiz yok. Karşılaşmayı izleyenlere iyi futbol ve 3 puan hediye etmek istiyoruz" dedi.

GEDİZLİOĞLU'NUN LİSANSI ÇIKARTILMADI

Öte yandan, Aydınspor'da, Yeni Esnafspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan, 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirlenen kaptan Mehmet Gedizlioğlu'nun lisansı çıkartılmadı. Mehmet Gedizlioğlu'nun yerine Çeştepe Belediyespor'da forma giyen, Aydınspor'un eski oyuncusu Arda Gönen transfer edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement