Ayşe Kulin 'Dönüş' ile Urlalılarla Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Ayşe Kulin 'Dönüş' ile Urlalılarla Buluşacak

Ayşe Kulin \'Dönüş\' ile Urlalılarla Buluşacak

Adı: Aylin, Sevdalinka, Kardelenler, Türkan, Gizli Anların Yolcusu, Hayal ve Bora’nın Kitabı gibi çok okunan kitapların yazarı Ayşe Kulin son romanı “Dönüş” ile Urla’da okurlarıyla buluşuyor.

19.06.2014 10:14

Adı: Aylin, Sevdalinka, Kardelenler, Türkan, Gizli Anların Yolcusu, Hayal ve Bora'nın Kitabı gibi çok okunan kitapların yazarı Ayşe Kulin son romanı "Dönüş" ile Urla'da okurlarıyla buluşuyor.

Farklı kalemi ile dikkat çeken, son yılların en fazla okunan yazarlarından biri olan ve kitaplarındaki sıra dışı hikayeler ile dikkat çeken yazar son romanı Dönüş ile de okurlarının beğenisini kazanıyor.

Yeni kitabının imza günü için Urla'da bulunan yazar kitabında aldatma ve affetme üzerine bir hikaye anlatıyor. Roman Londra, Singapur ve Urla'da geçiyor. "Dönüş"ün karakterlerinin gezdiği Urla'da okurlarıyla buluşacak olan Kulin bundan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kulin birinci basımda 150 bin adet basılan kitabını imzalamak için 21 Haziran Cumartesi günü, saat 17: 00'de, Urla AVM'de bulunan Rüzgar Gülü Kitap Cafe'de okurlarıyla buluşacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayşe Kulin 'Dönüş' ile Urlalılarla Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement