Edirne'de TEM yolunda kaza yaptıktan sonra yolun karşısına geçmeye çalışırken Prof. Dr. Suat Canbaz yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitiren 28 yaşındaki Ayşegül Peköz'ün cenazesi, memleketi Burdur'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde Peköz'ün eşi Güven Peköz sinir krizi geçirdi.
Edirne'nin Havsa İlçesi'nde TEM yolunda geçen Cuma günü yolun kaygan olması nedeniyle kullandığı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirerek kaza yapan ilaç mümessili Ayşegül Peköz, bu kazadan yara almadan kurtuldu.
Kaza sonrasında ailesinden yardım isteyen Peköz, TEM'in karşısına geçmek isterken Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi olan ve 'profesörlük' unvanı aldığı törenden dönen Suat Canbaz'ın kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi.
Asıl mesleği hemşirelik olan 1 çocuk annesi Peköz için memleketi Burdur'da cenaze töreni düzenlendi. Peköz'ün cenaze törenine ailesi ve çok sayıda kişi katıldı. Törende eşinin tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döken Güven Peköz, sinir krizi geçirdi.
Peköz'ü, kayınpederi Mesut Üzen sakinleştirmeye çalıştı. Eşinin cenazesini de taşıyan Güven Peköz'ü, yakınları teselli etmeye çalıştı. Ayşegül Peköz'ün cenazesi, Ulu Cami'de kılınan cenaze namazından sonra Askeriye Köyü Mezarlığı'nda toprağa verildi.
- Burdur
Son Dakika › Yerel › Ayşegül Peköz, Burdur'da Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.