Ayto'dan Vali Ayyıldız'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ayto'dan Vali Ayyıldız'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Ayto\'dan Vali Ayyıldız\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meclis Başkanı A.Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve beraberindeki heyet ile birlikte Aydın'a yeni atanan Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

09.09.2013 16:58

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve beraberindeki heyet ile birlikte Aydın'a yeni atanan Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Meclis Başkan Yardımcısı Fatih Namık Talay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Coşkun Cerit Yönetim Kurulu Üyeleri M. Fatih Erkul, Ufuk H. Devrim, Denizhan Sandıklılı, Murat Kemal Yüce ve Genel Sekreter Vekili İlknur Kabasakal hazır bulundular.

Aydın Ticaret Odası olarak 7000 üyeyi temsil ettiklerini kaydeden AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "Biz burada size 7000 üyemizi temsilen hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz. Kendi yapımız içerisinde de 19 ayrı meslek komitesi bulunmaktadır. Komitelerimiz içerisinde de farklı alt gruplarda mesleklere yönelik çalışmalarımız devam etmekte Aydın ve üyelerimiz için çalışmalar yapmaktayız. Aydın'ın ekonomisi ve ticari yapısı ile ilgili bilgiler vermek ve ileriye dönük projeler konusunda sizlerle birlikte çalışmaya hazırız" dedi.

Aydın Ticaret Odası'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Erol Ayyıldız iade-i ziyaretimde gerekli bilgi ve projelerle ilgili daha detaylı konuşacaklarını söyleyerek Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayto'dan Vali Ayyıldız'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement