Ayvalık'ta Zafer Mehmet Kaban'ın Oldu - Son Dakika
Yerel

Ayvalık'ta Zafer Mehmet Kaban'ın Oldu

Ayvalık\'ta Zafer Mehmet Kaban\'ın Oldu

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı’nın Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimlerde kısa bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına atanan Mehmet Kaban ve ekibi seçimlerden zaferle ayrıldı.

04.01.2015 11:22

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı'nın Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimlerde kısa bir süre önce MHP Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına atanan Mehmet Kaban ve ekibi seçimlerden zaferle ayrıldı.

Olağan Genel Kurul'da başkanlık için Nizamettin Urlu ve ekibi kırmızı liste, Mehmet Kaban ve ekibi ise beyaz listeyle yarıştı. 400 delegenin 176'sı oy kullanırken, 1 oy geçersiz sayıldı. Urlu 70 delegenin oyunu alırken, Mehmet Kaban ise 105 oy alarak seçimleri kazanan taraf oldu. Amaçlarının MHP'yi Haziran ayı içerisinde yapılacak genel seçimlerde ve Ayvalık'ta iktidar yapmak olduğunu vurgulayan Kaban, genel kuruldan birlik ve beraberlik halinde çıkmanın ise en büyük hedefleri olduğunu belirtti. Kaban, kürsüden yoğun alkış yağmuru altında indi.

Kendileri için en önemli olanın Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler olduğunu kaydeden Nizamettin Urlu, "Ülkemiz adeta uçurumun kenarındadır. Eğitim ve adalet sistemi çökertilmiştir. Ülkemiz nüfusunun yarısı yoksulluk sınırının altında yaşamaktadır" diye konuştu.

AYVALIK MHP'NİN YENİ YÖNETİM KURULU

MHP Ayvalık İlçe Başkanlığı'na Mehmet Kaban getirilirken, yönetimde ise Ali Atalay, Ali Gümüşgül, Ahmet Çakır, Fatih Sezgin, Şükrü Gürses, Yavuz Efe, Yusuf İstanbullu, Mehmet Sevinç Özden, Ümit Topal, İzzettin Öncül, Kayhan Çakmak, Ragıp Ürgenç, Erhan Mete, Ramazan Rüzgar, Ferruh Çayırlı, Mehmet Emin Yörük, Göksel Kocadağlı ve Halil Olut isimleri yer aldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayvalık'ta Zafer Mehmet Kaban'ın Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement