Bafra'da Liseler Arası Bilgi Yarışması - Son Dakika
Yerel

Bafra'da Liseler Arası Bilgi Yarışması

Bafra\'da Liseler Arası Bilgi Yarışması

Samsun’un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde ’Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması’ yapıldı.

15.04.2015 16:54

Samsun'un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 'Liseler Arası Bilgi ve Kültür Yarışması' yapıldı.

Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi'nde 14 lisenin katıldığı bilgi yarışmasında 15 sorunun 14'üne doğru cevap veren Anadolu Lisesi birinci olurken, 2. ve 3. kura ile belirledi.

Çetinkaya Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 100'er puanla bitirince yedek sorulara geçildi. Çetinkaya Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrencileri Sorulan 5 soruya doğru cevap verince kura çekimi yapıldı. Kura sonucu Çetinkaya Anadolu Lisesi 2.liği ele ederken, Fen Lisesi ise 3. oldu.

Yarışma sonunda yapılan ödül töreninde İlçe Şube Müdürü Süleyman Ertük öğrencilere katılım belgesi ve hediye verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise dereceye giren okullara plaket verdi. Yarışmada birinci olan Anadolu Lisesi Samsun'da yapılacak olan Bilgi ve Kültür Yarışması'na katılmaya hak kazandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bafra'da Liseler Arası Bilgi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement