Bahşılı Belediye Başkanı Bişkin Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bahşılı Belediye Başkanı Bişkin Açıklaması

21.10.2012 16:00

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ilçe halkının mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarının tek arzuları olduğunu söyledi.

Kırıkkale'nin Bahşılı ilçe Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin, ilçe halkının mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarının tek arzuları olduğunu söyledi.

Bişkin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından dar gelirli vatandaşlar için Doğanay Mahallesi'nde inşası süren 3. Etap projesinin kura çekim töreninde yaptığı konuşmada, Bahşılı ilçesinin yaşanılabilir bir ilçe konumuna getirilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti.

İlçenin daha güzel ve modern bir hale getirilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden, Bişkin, TOKİ projelerinin ilçeye kazandırılmasında emeği bulunanlara teşekkür etti.

Yayıncı: Emrah Yaşar - KIRIKKALE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahşılı Belediye Başkanı Bişkin Açıklaması - Son Dakika


Advertisement