Bahşılı Kaymakam'ı Polat, Seralara Fide Dikti - Son Dakika
Yerel

Bahşılı Kaymakam'ı Polat, Seralara Fide Dikti

Bahşılı Kaymakam\'ı Polat, Seralara Fide Dikti

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, ilçede girişimcilerin kurduğu seralara ilk fideyi dikti.

12.04.2014 17:35

Bahşılı Kaymakamı Harun Ersin Polat, ilçede girişimcilerin kurduğu seralara ilk fideyi dikti.

Kamil Özbek ve Mustafa Yaman'ın sera bahçelerinde incelemelerde bulunan Polat, genç girişimciler tarafından oluşturulan biner metrekarelik seraların diğer üreticilere de örnek olmasını diledi.

Polat, şunları kaydetti:

"Sizler, Kırıkkale'nin, Bahşılı'nın ilk yüzakı olmak üzere örnek bir çalışma sergilemişsiniz. Sizin gibi beş kişi daha burada sera yapsa Kırıkkale'nin sebzede pazarı değiştiği gibi bu sektörde söz sahibi olursunuz. İlçe halkına yaptığımız çağrıyı yeniliyoruz. Seracılık yapmak isteyen vatandaşlarımız gelsinler, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne taleplerini bildirsinler. Vereceğimiz teşvikle ilçede istihdam sağlansın."

Girişimciler Özbek ve Yaman da biner metrekarelik seraya Antalya'dan getirdikleri salatalık, biber, domates fidelerini toprakla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Sera zeyiretine Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Ercan Erçayan, İlçe Belediye Başkanı İbrahim Uyar,  İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çelik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Tugay, AK Parti ilçe Başkanı Sadullah Duyar katıldı. - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bahşılı Kaymakam'ı Polat, Seralara Fide Dikti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement