
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kocaseyit'in köyünde bulunan Anıt Mezar'da düzenlenen18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenlerine katıldı.
Çelik, tören öncesi Kocaseyit'in köyünde bulunan mezarlıkta kabrini ziyaret etti. Burada
Havran Müftüsü Ahmet Anılmaz'ın kabir duasını sonrası Kocaseyit ve aile yakınları ile ölen şehitlerin ruhuna fatiha okuyan Bakan Çelik, ve beraberindeki heyet daha sonra tören alanına geçtiler.
Törene, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Parti ve CHP Balıkesir milletvekilleri, Balıkesir Valisi Yılmaz Arslan, Havran Kaymakamı Mustafa Eldivan, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, 19. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, daire amir ve müdürleri katıldılar. - BALIKESİR
Son Dakika › Yerel › Bakan Çelik, Koca Seyit'in Mezarını Ziyaret Etti, Şehitlerin Ruhuna Fatiha Okudu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.