Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi Bu Kez Eskişehir'de - Son Dakika
Yerel

Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi Bu Kez Eskişehir'de

Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi Bu Kez Eskişehir\'de

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünal, 7. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi’nin bu kez Eskişehir’de yapılacağını belirtti.

07.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ünal, 7. Bakım Teknolojileri Kongresi ve Sergisi'nin bu kez Eskişehir'de yapılacağını belirtti.

Ünal, etkinliğe, ülkenin farklı illerindeki sanayi kuruluşları ve üniversitelerden akademisyenler, mühendis ve teknik elamanlarının yanı sıra yurt dışından uzmanların katılacağını söyledi. Kongrenin amacının çalışanların ve toplumun gelişimi için bakım yönetiminin geliştirilmesi, bakım mühendisliğinin tanıtımı olduğunu vurgulayan Ünal, "Bir unsurun çalışma hayatı boyunca gerekli fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için korunması, iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve geliştirilmesini kapsayan teknik ve yönetsel faaliyetlerin birleşiminden meydana gelmekle birlikte, aynı zamanda iş güvenliği, ekonomi, çevre, genel sağlık ve genel güvenlik açısından da son derece önemlidir" dedi.

7. düzenlenecek olan Bakım Teknolojileri Kongresi ve sergisinin ana temasının 'Bakım Mühendisliği' olarak belirlendiğini belirten Ünal, ulusal düzeyde gerçekleştirilecek olan kongre ve sergide, konusunda uzman olan kişi ve firmaların, bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmasını, bildiriler sunmasını hedeflediklerini kaydetti. Sergi boyutunda çeşitli sektörlerde ürün ve hizmet üreten firmalar ile işletmelerin bakım personellerini, akademisyenleri ve üniversite öğrencilerini buluşturmayı amaçladıklarını vurgulayan Ünal, "Bu etkinliğin üretim faaliyeti gösteren küçük büyük tüm kuruluşlara, başta belediyeler olmak üzere kamu hizmetlerinde görev alan personel ve yöneticileri, akademisyenlere, öğrencilere ve meslektaşlarımıza önemli katkılar sağlayacağını; sanayi, kent ve çevre sorunlarının çözümünde kalıcı ve sürdürülebilir yöntem ve araçlar sunacağını düşünmekteyiz" diye konuştu.

8-10 Ekim tarihleri arasında Osmangazi Üniversitesi Kongre Merkezi'nde 3 gün boyunca yapılacak kongreye, sanayi kuruluşları, Osmangazi Üniversitesi, Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleri MMO ile birlikte ev sahipliği yapıyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakım Teknolojileri Kongre ve Sergisi Bu Kez Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement