Balıkesir'in Edremit İlçesinde de Polis Günü Düzenlenen Etkinlikler ile Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'in Edremit İlçesinde de Polis Günü Düzenlenen Etkinlikler ile Kutlandı

Balıkesir\'in Edremit İlçesinde de Polis Günü Düzenlenen Etkinlikler ile Kutlandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde de Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı ve Polis Günü düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

10.04.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit ilçesinde de Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. Yılı ve Polis Günü düzenlenen etkinlikler ile kutlandı.

Edremit Şehit Hamdi Bey Meydanında düzenlenen ilk törende Atatürk Anıtına Çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Garnizon Komutanı ve 19 Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Nihayet Ünlü Edremit Belediye Başkan Vekili Ali Yılmaz Diker, polisler, gaziler, aileleri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaya yapan Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz geçen hafta içinde Edremit'e düşen iki şehit ateşi, Şehit Uzman Çavuş Aycan Özdil ve Şehit Tankçı Uzman Çavuş Özcan Mutlu'yu hatırlatarak hüzünlü bir kuruluş yıldönümü geçirdiklerini ifade etti. Müdür Korkmaz Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bazı polis memurlarının Diyarbakır, Şırnak gibi bölgelerde geçici görev ile teröre karşı savaştığını ifade ederek polisin trafik kontrollerinde teşekkür ile bir çocuğun okuldan çıkışından sonra evine sağ sağlim ulaşması ile toplumun huzur ve güven içinde yaşamışı ile mutlu olduğunu ifade ederek Türk Milletinin içinden çıkan Polis Teşkilatının özellikle son günlerde halktan gelen destek ile daha bir azimli ve huzurlu çalıştığını söyledi.

Konuşmanın ardından 75. Yıl Ortaokulu Öğrencisi Nazlıcan Filiz "Ben Polis Olacağı" isimli şiirini okudu. Polis teşkilatının kuruluşunu 171. Yılı nedeniyle Okullar arasında düzenlenen şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Şiir yarışmasında birinci Nazlıcan Filiz, ikinci Esma Tekin ve üçün Esmanur Kaya oldular. Öğrencilere hediyelerini Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı verdi. Resim yarışmasında ise birinci İkra Korkmaz, ikinci Ayşe Kahraman ve üçün Süeda Tosun dereceye girdiler. Ödüllerini Tuğgeneral Nihayet Ünlü verdi.

Törende ayrıca polis teşkilatından emekli olan Hayrettin Yüksekler, Recep Akyol, Fazlı Girişit, Cevdet Gül, Tacettin Tuncay, Fevzi Cantürk, Hanifi Şahin, Mahalle Bekçisi Şener Yılmaz'a plaketleri sunuldu.

Kutlamaların ikinci kısmı ise Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında yapıldı. Yapılan kokteyle çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği gözlendi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'in Edremit İlçesinde de Polis Günü Düzenlenen Etkinlikler ile Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement