Banka Çalışanları Öğrencilerin Yüzlerini Güldürdü - Son Dakika
Yerel

Banka Çalışanları Öğrencilerin Yüzlerini Güldürdü

Banka Çalışanları Öğrencilerin Yüzlerini Güldürdü

Düzce’de geçen yıl Yığılca Hacıyeri köyü ilkokulunun bakım ve onarımını yapan TEB çalışanları bu kez Rıza Malatyalı Ortaokulu öğrencileri ile buluştular.

02.06.2016 14:14

Düzce'de geçen yıl Yığılca Hacıyeri köyü ilkokulunun bakım ve onarımını yapan TEB çalışanları bu kez Rıza Malatyalı Ortaokulu öğrencileri ile buluştular. Banka gönüllülerinin hazırladığı hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

Türk Ekonomi Bankası çalışanları sosyal sorumluluk projeleri kapsamında okullarla buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Yığılca Hacıyeri köyüne giderek, köy ilkokulunu boyayıp tamir ve bakımdan geçiren banka çalışanları bu kez Rıza Malatyalı Ortaokulu'nda öğrencilere hediye dağıttılar.

Türk Ekonomi Bankası Düzce Şube Müdürü Mehmet Turgay Türkmen, yönetici Canan Tokaliç ve Gökhan Karagüllüoğlu, TEB gönüllülerinin aldığı hediyeleri Rıza Malatyalı İlkokulu'nda öğrencilerle buluşturdular.

Türk Ekonomi Bankası Düzce Şube Müdürü Mehmet Turgay Türkmen, İnsan Kaynaklarının projesinde TEB çalışanlarının gönüllerinden koparak hazırladıkları hediyelerin yer aldığını söylerken, öğrencilere ihtiyacı olan her türlü kırtasiye malzemesi ve oyun malzemeleri getirdiklerini belirtti.

Türkmen, "TEB çalışanları olarak her yıl bu uygulamalara yer veriyoruz. TEB'in kendi çalışanlarının gönüllerinden koparak geleceğimiz olan çocuklara verdikleri hediyelerle onların mutluluklarına katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Geçen sene de Yığılca Hacıyeri köyü ilkokulunda, okul boyaması, sıra, tahta çalışması TEB çalışanları olarak kendimiz yapmıştık. Bugün de Rıza Malatyalı Okuluna TEB gönüllülerinin hediyelerini ulaştırmak için getirdik. Bu hediyelerin arasında bir öğrencinin ihtiyacı olabilecek her şey var. Tüm kırtasiye ve oyun malzemeleri var. TEB olarak böyle sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Özellikle geleceğimiz olan çocuklarımız için bunu geliştirmeyi, devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.

Rıza Malatyalı Ortaokulu Müdürü Sait Tekin, TEB'in projesinden mutlu olduklarını söylerken, eğitim öğretim adına verilen katkının devam etmesi dileğinde bulundu.

Tekin, "TEB Gönüllülerine öncelikle eğitim öğretime verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Yaptığımız görüşmelerle bu desteği bize vereceklerini söylediler. Bundan sonra da eğitim öğretim adına bu destek devam edecektir" şeklinde konuştu.

TEB gönüllülerinin gönderdiği hediyeler öğrencilerin isteklerine göre kendilerine dağıtılırken, öğrenciler ihtiyaçları olan ürünlere kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar. Hediyelerini alan öğrenciler hep birlikte TEB çalışanlarına teşekkür ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Banka Çalışanları Öğrencilerin Yüzlerini Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement