Başiskele'de Yüzme Havuzları Açıldı - Son Dakika
Yerel

Başiskele'de Yüzme Havuzları Açıldı

Başiskele\'de Yüzme Havuzları Açıldı

sloganıyla 11 okul bahçesinde hayata geçirdiği portatif yüzme havuzlarının açılış töreni, Yeniköy Denizdibi İlköğretim Okulu'nda yapıldı.

20.07.2012 11:20

Başiskele Belediyesinin Yaz Spor Etkinliği kapsamında "Havuzlar Mahalleye, Haydi Çocuklar Yüzmeye"

sloganıyla 11 okul bahçesinde hayata geçirdiği portatif yüzme havuzlarının açılış töreni, Yeniköy Denizdibi İlköğretim Okulu'nda yapıldı. Başiskele Kaymakamı Ali Partal, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, başkan yardımcıları, birim müdürleri ile öğrenci velilerinin hazır bulunduğu törende renkli görüntüler vardı.

Başiskele Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Aziz Kurt tarafından yapılan sunumun ardından açış konuşmasını Başkan Hüseyin Ayaz gerçekleştirdi. Projenin ilçe içindeki dağılımından söz eden Başkan Ayaz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu yaz bu projemizle birlikte çocuklarımızı mutlu ettik. Ama önümüzdeki yıl iki adet kapalı yüzme havuzumuz olacak ve bu havuzlar 12 ay boyunca sizlere hizmet edecek. Sporun her dalı özellikle çocukların gelişmesi ve yetişmesi noktasında oldukça önemlidir. Çünkü aynı ahlaki değerler içinde kardeşçe bir takım olma ruhunu öğreniyorlar. O takım içinde aynı duygu ve düşünceleri paylaşıyorlar. Bu durum gençlerimizin yetişmesinde oldukça önemlidir. Siz değerli velilere de verdiğiniz destekler için teşekkür ederim."

Üçü aqua olmak üzere 11 ayrı noktada hijyen şartlarına uygun olarak monte edilen havuzlarda uzman eğitimciler 2 ay boyunca çocuklara ücretsiz temel yüzme dersleri verecek. Böylelikle çocukların tehlikeli yerlerde serinlemek için göletlere ve derelere girmeleri önlenecek. Öte yandan havuzların kurulduğu okul bahçelerinde güvenlik için bir de cankurtaran bekleyecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başiskele'de Yüzme Havuzları Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement