Başkan Adayı Parlak Zılgıtlarla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Başkan Adayı Parlak Zılgıtlarla Karşılandı

Başkan Adayı Parlak Zılgıtlarla Karşılandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında gittiği köylerde zılgıtlarla karşılandı.

23.03.2014 15:33

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkan adayı Alaattin Parlak, seçim çalışmaları kapsamında gittiği köylerde zılgıtlarla karşılandı.

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren Alaattin Parlak, 3 köy ve 4 mezra gezerek vatandaşlarla buluştu. Ak Parti Bağlar Belediye meclis üyesi adayları Murat Aksoy, Hazım Gönen, Kazım Artar ve beraberindeki heyet ile birlikte Alatosun, Tezgrap, Ziyaret köyleri ile Kutlu, Dağsu, Ziyaret ve Karacadağ mezralarını ziyaret eden Parlak, vatandaşların sorunlarını dinledi. Parlak, Diyarbakır ve ilçelerinin Ak Parti belediyeciliği ile tanışmaya hazır olduğunu ve bunu gittiği köylerdeki ilgi ile gördüklerini söyledi. Bağlar bölgesinin kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Parlak, vatandaşlara daha iyi bir gelecek sağlamak adına bu yerel seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Alaattin Parlak, yıllardır belediyecilik hizmetlerine hasret bırakılan Bağlar halkının hizmet odaklı ak belediyelere oy vereceklerini ifade etti. Seçim bölgesindeki köyleri sık sık ziyaret ettiklerini ve sürekli insanlarla birlikte olduğunu belirten Parlak, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değinerek, köylülere seslendi. Parlak, "Sizlerin de süreci yakından takip ettiği üzere mahalli idareler seçimlerine her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz. Ülkemiz için son derece önemli olan 30 Mart seçimleri için sizlerden destek istiyoruz. Siyaseti değil, hizmeti ön planda tutan bir parti olarak hazırladığımız projeler ile yeni bir Bağlar sloganı ile yola koyulduk. Bağlar'ı modern bir hale getirmeyi hedefliyoruz. 30 Mart günü kimlik siyaseti mi, yoksa hizmet siyaseti mi istiyorsunuz, buna siz karar vereceksiniz. Artık Diyarbakır bir bütün olarak hizmet istiyor" dedi.

"BAĞLAR'IN PROBLEMLERİ 30 MART'TAN SONRA ÇÖZÜME KAVUŞACAK"

Bağlar ilçesinin yıllardır biriken problemlerinin olduğunu belirten Parlak, bunların 30 Mart seçimlerinden sonra çözüme kavuşacağını söyledi. Parlak, "Teşkilat mensuplarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız, mahalle ve köy temsilcilerimizden oluşan binlerce teşkilat üyesi çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Gönül bırakmayacak şekilde çalışıyoruz. Ak partili belediye adayları olarak yeni dönemde hayata geçecek projeleri halkımızla paylaşıyoruz. Tabi ki Bağlar'ın ve ülkenin birçok ve çeşitli problemleri var. Bunlar iyi niyet ve dayanışma içerisinde 30 Mart sonrasında da çözülmeye devam edecek. Yeter ki samimiyet ve iyi niyet olsun. Şu anda Türkiye, Diyarbakır ve Bağlar yönetim olarak, idari olarak bir fırsatı yakalamıştır. Halkıyla bütünleşen bir parti, hizmetleriyle taktir toplayan ve üst üste 3 defa görev yapan bir iktidara sahibiz. Tüm bunların yanında ülke içinde ve dışında taktir toplayan, saygı duyulan bir Başbakanımız var. Bunlar Türkiye'nin, Diyarbakır'ın ve Bağlar'ın gelişiminde, değişiminde ve kendine gelmesinde güzel bir fırsattır. Bu hizmetler devam etmeli. Bunun için herkesin 30 Mart'ta ülkemiz ve halkımız adına bu güzelliklerin devam etmesine katkı sunmasını ve oyunu bu yönde vermesini istiyorum" şeklinde konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Adayı Parlak Zılgıtlarla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement