Başkan Ak "Halk Buluşmaları" İçin Çaldıran Mahallesi'nde - Son Dakika
Yerel

Başkan Ak "Halk Buluşmaları" İçin Çaldıran Mahallesi'nde

Başkan Ak "Halk Buluşmaları" İçin Çaldıran Mahallesi\'nde

Keçiören’in yönetimine vatandaşı da ortak etmeyi ilke haline getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa "Halk Buluşmaları" için Çaldıran Mahallesi’ndeydi.

10.08.2017 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören'in yönetimine vatandaşı da ortak etmeyi ilke haline getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, bu defa "Halk Buluşmaları" için Çaldıran Mahallesi'ndeydi.

Önce Çaldıran Mahallesi Muhtarı Ahmet Telli'yi ziyaret eden Başkan Ak'a, AK Parti Keçiören İlçe Kadın Kolları Başkanı Mahpeyker Sert de eşlik etti. Başkan Ak, mahallenin herhangi bir ihtiyacı olup olmadığını sorarken, Muhtar Telli ise "Mahallemize vermiş olduğunuz hizmetler için bütün Çaldıranlılar adına size teşekkür ediyorum" yanıtını verdi.

Daha sonra 523. Sokak'ta belediye ekiplerinin yaptığı sokak düzenleme ve yol kaplama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ak, ardından Şehit Jandarma Komando Onbaşı Cumhur Baran Parkı'na giderek vatandaşlar ile sohbet etti. Limonata ikramının yapıldığı sohbet sırasında Başkan Ak, vatandaşlardan gelen istek üzerine çok sayıda hatıra fotoğrafı çektirdi ve çocuklara yap-boz hediye etti. 490. Cadde'de bulunan esnafı da ziyaret eden Başkan Ak, hayırlı kazançlar dileyerek hatırlarını sordu. Vatandaşlar ile birlikte yürüyerek 492. Cadde'de kurulan belediye tırına giden Başkan Ak, burada göreve seçildiği 2009 yılından beri her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği Halk Günü buluşmasını yaptı.

"Bürokrasi duvarlarını yıkıyoruz"

Belediye Başkanı ile vatandaşlar arasındaki bürokrasi duvarlarını yıkan bir anlayışı benimseyen Mustafa Ak, halk günü buluşmaları sayesinde vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinleyerek sorunlara ilk elden müdahale ediyor ve çözüm için belediyenin yetkili birimlerini anında harekete geçiriyor. Keçiörenlilerin halk günü uygulamasından son derece memnun olduğunu belirten Başkan Ak, "Vatandaşlarımız kendi oylarıyla seçtikleri Belediye Başkanına bir adım kadar yakın olabilmeli. Halk buluşmalarımız ile karar mekanizmasına vatandaşlarımızı dahil ediyoruz, onlar için onlarla birlikte hizmet üretiyoruz. Halkımızla beraber olmanın, Keçiören'i birlikte yönetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımızın sorunlarına yardımcı oluyoruz" diye konuştu.

Komşularla bir araya geldi

Başkan Ak, daha sonra Bağlarbaşı Mahallesi'nde bulunan Kardeşler Sitesi sakinleri ile "Komşu Buluşmaları" programında bir araya geldi. Çay eşliğinde yapılan sıcak sohbette Keçiören'in komşuluk ilişkilerinin en güçlü olduğu ilçelerden bir tanesi olduğuna dikkat çeken Mustafa Ak, "Biz de düzenlediğimiz Komşu Buluşmaları ile hem komşuluk ilişkilerine bir nebze olsun katkıda bulunuyoruz, hem de mahallemizin varsa eksikliklerini konuşuyoruz, görüş ve önerileri dinliyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ak 'Halk Buluşmaları' İçin Çaldıran Mahallesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement