Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İnönü Mahallesi'nde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Akdoğan, "Başkan Mahallenizde" sloganı ile başlatılan halk günü programında İnönü Mahallesi Muzaffer Ecemiş Parkı'nda vatandaşlarla bir araya geldi.
Görevde olduğu sürede yaptığı hizmetleri anlatan, vatandaşların sıkıntı ve isteklerini dinleyen Akdoğan, "Halkımızın dertleriyle dertlenmek üzere birlikteyiz. Şehrimiz belediyecilikte ciddi manada nasiplenmemiş bir konumdaydı. Hizmetlerin ne denli yapılabildiğini ve ne denli başarı sağlanabildiğini ortaya koymak için bizden önceki dönemlerle kendimizi mukayese ederek ne kadar başarılı olup olmadığımızı hep beraber görebiliriz" dedi.
Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili de bilgi veren Akdoğan, proje kapsamında 6 bin konut ve 900 iş yeri yapılmasını sağlayacaklarını vurguladı.
Muhabir: Musa Özyürek
Yayıncı: Mustafa Yıldız - NİĞDE
Son Dakika › Yerel › Başkan Akdoğan, Vatandaşlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.