Başkan Akyol Sanayi Esnafının Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Başkan Akyol Sanayi Esnafının Konuğu Oldu

Başkan Akyol Sanayi Esnafının Konuğu Oldu

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

02.01.2014 16:16

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Akyol, sanayi esnafı tarafından oldukça sıcak karşılandı.

Esnafların her zaman yanında olan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Sanayi Sitesi'nde bulunan esnafını ziyaret eden Başkan Akyol, burada çalışanlarla sohbet ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Akyol'a ziyaretlerinde Gördes Belediye Meclis Üyesi Hikmet Gülcan, AK Parti Gördes İlçe Başkanı Süleyman Doruk ile Gördes sanayi sitesi kooperatifi yöneticileri eşlik etti.

ESNAFTAN SICAK KARŞILAMA

Yaklaşık 4 saat süren ziyaretlerinde sanayi sitesi içinde bulunan tüm esnafı gezen ve dükkanlarına konuk olan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, aynı zamanda bölgede bulunan ihtiyaçlar hakkında esnaftan da bilgi aldı. Bölgenin ihtiyaçlarını dinleyen ve sorunları tek tek not alan Akyol, çözümü konusunda yardımcı olacağının bilgisini verdi. Esnaflar tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Akyol, kendisine gösterilen bu ilgiden memnun kaldığını ifade etti.

SANAYİ CAMİİ SON HIZ DEVAM EDİYOR

Ziyaret kapsamında yapımı hızlı bir şekilde devam eden sanayi camiinde incelemelerde bulunan Akyol "Camii inşaatının hızla yükseldiğini söyleyerek yaptığı açıklamada şunları söyledi, Sanayi Camii inşaatımız şu anda da hızlı bir şekilde devam ediyor. İnşallah hava şartlarının müsait olması halinde 3-4 ay içerisinde kaba inşaatın tamamlanacağı kanaatindeyim." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Akyol Sanayi Esnafının Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement