Başkan Alıcık'tan Engelli Muammer Işık'a Üç Tekerlekli Motor - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık'tan Engelli Muammer Işık'a Üç Tekerlekli Motor

Başkan Alıcık\'tan Engelli Muammer Işık\'a Üç Tekerlekli Motor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık maddi durumu iyi olmayan ve engelli olan Muammer Işık’a üç tekerlekli akülü motor hediye etti.

26.10.2015 17:15

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık maddi durumu iyi olmayan ve engelli olan Muammer Işık'a üç tekerlekli akülü motor hediye etti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Erdemir eşliğinde Muammer Işık'ın evine giderek üç tekerlekli şarjlı motoru teslim etti. Başkan Alıcık tarafından evine getirilerek kendisine hediye edilen aracı gören Muammer Işık duygu dolu anlar yaşadı.

Yeşil mahalle Nazilli'de ikamet eden Muammer Işık çocukken yapılan yanlış iğne sonucu sağ bacağını kalçasından itibaren hiç kullanamadı. Yapılan yanlış sonucu yıllarca koltuk değneğine bağımlı olarak yaşan Muammer Işık maddi imkansızlıklardan dolayı alamadığı üç tekerlekli şarjlı motor için Nazilli belediyesine yazılı müracaata bulundu. Müracaatını değerlendiren Nazilli Belediyesi engellilik rapor durumuna göre engelli olan Muammer Işık'a üç tekerlekli akülü motoru aldı.

Muammer Işık'a maddi imkansızlıklar nedeni ile bu güne kadar sahip olamadığı araç Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık tarafından evine verilirken Işık duygu dolu anlar yaşadı. Yaşadığı sevinci Başkan Alıcık'a teşekkür ederek ifade eden Muammer Işık "Yıllardır koltuk değneklerine bağımlı olarak yaşamaktaydım. Özellikle uzun mesafeli yürüyüşler beni çok zorlamakta idi. İstediğim zaman istediğim yere gidemiyordum. Ama şimdi bu araç sayesinde daha özgür hareket edebileceğim. Allah Belediye Başkanımızdan ve Belediyemizden razı olsun" dedi.

Aracının hayırlı uğurlu olmasını dileyen ve hep güzel günlerde kullanmasını temenni eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık her zaman ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık'tan Engelli Muammer Işık'a Üç Tekerlekli Motor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement