Başkan Asya, 'Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı' Ödülünü Aldı - Son Dakika
Yerel

Başkan Asya, 'Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı' Ödülünü Aldı

Başkan Asya, \'Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı\' Ödülünü Aldı

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı il belediye başkanı seçilen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, düzenlenen törenle ödülünü aldı.

22.10.2016 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (KAMU-DER) tarafından yılın en başarılı il belediye başkanı seçilen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Genel merkezi Ankara'da bulunan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneğinin (KAMU-DER) 9'uncu geleneksel ödül töreni gerçekleştirildi. Ankara Midas Otel'de düzenlenen törene milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda misafir katıldı. 9'uncu geleneksel ödül töreninde Belediye Başkanı Feyat Asya, 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülüne layık görüldü.

Görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar ve hedeflediği projelerin yanı sıra mütevaziliği ve gayreti ile vatandaşların takdirini kazanan Başkan Asya, aldığı ödülle Muş'un adını bir kez daha duyurdu. KAMU-DER tarafından yılın en başarılı belediye başkanı seçilen Başkan Asya, böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirerek, "Yaptığımız hizmetlerin görülüp bu şekilde bir ödülle taçlandırılması bizim için çok önemli ve değerlidir. Beni bu ödüle layık gören tüm KAMU-DER üyelerine çok teşekkür ediyorum. Muş Belediyesi olarak bundan sonra da ilimizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen ve Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MUŞ TSO) Başkanı Fatih Cengiz de törene katılarak Başkan Asya'yı yalnız bırakmadı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Asya, 'Yılın En Başarılı İl Belediye Başkanı' Ödülünü Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement