Başkan Ayaz Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Ayaz Muhtarlarla Buluştu

Başkan Ayaz Muhtarlarla Buluştu

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, muhtarlarla bir araya geldiği aylık toplantıların bir yenisini Paşadağ Alabalık Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

08.06.2012 11:35

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, muhtarlarla bir araya geldiği aylık toplantıların bir yenisini Paşadağ Alabalık Tesisleri'nde gerçekleştirdi.

Başkan Ayaz'ın yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri ve mahalle ve köy muhtarları da toplantıya eksiksiz katıldı. Yapılan hizmet ve projeleri değerlendiren Başkan Ayaz,

"Tek taşla duvar örülmez.

Duvarların da köşe taşları önemlidir. Sizlerde Başiskele'nin köşe taşları kadar değerlisiniz" diyerek muhtarlara verdiği önemi bu sözlerle anlattı.

Konuşmasını sürdüren Başkan Hüseyin Ayaz, "Başiskele'nin yöneticileri olarak bir kez daha bir araya geldik. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu yaz sürecinde yapılacak işlerden söz etmek ve projeleri anlatmak için buradayız. Bugüne kadar 21 kalem işin icraatı yapıldı. Ovacık Mahallesi'nden Sepetlipınar Mahallesi'ne kadar projeler uygulandı ve uygulanmaya da devam ediyor. Ben Başiskele'ye çalışmak için aday oldum. Ben kimseyle polemiğe girmem. Çünkü bizim Başiskele halkı için yapacağımız işimiz, derdimiz var. Günübirlik dedikodularla uğraşmayız. Biz bu yola çıkarken her türlü riski göz önüne aldık. Ama asıl olan bizim vicdan ve kalbimizdir. Kimseyle ticari bir ortaklığımız da olmadı. Bizim derdimiz ilçeye hizmet etmek. Gücümüz yettiği, bütçemiz elverdiği sürece de hizmete devam edeceğiz. Başiskele Belediyesi, 2012 bütçesinin yüzde 60'ını hizmet olarak harcandı. Yıl sonunda kadar da yatırımlar için bütçemizin yüzde 73'ünü harcamış olacağız.

İnanın sadece Vezirçiftliği mahallemizdeki iki caddenin maliyeti bir buçuk milyon lira.

Eski yerleşimi yıkmazsan yeni şeyler yapamazsın. Bugün birçok bölgede İç içe geçmiş bir yapılaşmalar var. Adım atacak yer yok. Ben yeni bir ortam oluşturmazsam yeni yeni eserler yapamam" dedi.

Ayaz, "Ben sizlerden şunu isterim ki, eksiğimi görün ama yapılanı da tekdir edin.

Ben kimseyle yarışmıyorum. Bu zamana kadar kimseyle polemiğe girmedim. Bazen haberimiz dışında bazı

sorunlar yaşanabiliyor. Sizden isteğim tüm muhtarlarımız için geçerli mahallenizle ilgili bir şey duyduğunuzda önce bana sorun. Çünkü biz sizlerle hizmet ortağıyız. Bizim eksiğimiz olursa bana haber verin. Sizlerde seçimle gelen idarecilersiniz. Başiskele güzergahı olan yolun alt tarafındaki çalışmalar başladı. Yapılan işleri denetleyen muhtar arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Sık sık alkış alan Ayaz konuşmasını, "Bu açılışları duyurmak için birlikte hareket edeceğiz ve bu güzellikleri birlikte yaşayacağız. Hepimiz biriz ve kardeşiz.

Koltuklar adama onur ve yüceltme vermez. Adama adamlık onur kazandırır. Bazen iyi niyetli konuşmalarımızı kullananlar var. Bizim kimseden çekinmemiz yok. Bizim kimseye ard niyetimiz yok. Bugüne kadar başarılamadı denilen şeyleri yaptık. Kocaeli'de yapılan anketlerde birinci çıktık" diyerek tamamladı.

Geçtiğimiz günlerde Tepecik Mahalle Muhtarlığı ve bağlı bulunduğu tüm sivil toplum kuruluşlarından istifa eden Fuat Çivelek'e de bu güne kadar yapmış olduğu görevler için eden Başkan Ayaz, programın sonunda son kalan 5 mahalle muhtarına daha laptoplarını takdim etti. Geleneksel muhtar buluşması birlikte çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ayaz Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement