Körfez Belediye Başkanı Baran Trabzonluların Konuğu Oldu - Son Dakika
Yerel

Körfez Belediye Başkanı Baran Trabzonluların Konuğu Oldu

Körfez Belediye Başkanı Baran Trabzonluların Konuğu Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Trabzonlular Derneğini ziyaret etti.

11.03.2015 11:10  Güncelleme: 11:12

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Trabzonlular Derneğini ziyaret etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Trabzonlular Derneği Başkanı Nurettin Okutan ve yönetimi tarafından kapıda karşılandı. Gerçekleşen ziyarette Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'a Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Körfez Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan eşlik etti. Oldukça neşeli başlayan ziyarette Başkan Baran dernek üyeleriyle ve yöneticileriyle çeşitli sohbetler gerçekleştirdi. Körfez'e yapılan ve yapılacak olan projelerden de bahseden Başkan Baran, Trabzonluların istek ve taleplerini de dinleyerek çözüme kavuşması için çeşitli fikir alışverişleri yaptı.

Körfez'e şimdiye kadar yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden Körfez Trabzonlular Dernek Başkanı Nurettin Okutan, "Başkanımızın ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Yöneten ve yönetilenlerin huzur içinde bir ortamda bulunması güven veriyor. Körfez'i gelinen bu zamana kadar birlik ve beraberlik içerisinde Başkanımız son derece güzel yönetti. İlerleyen zamanlarda Körfez daha da büyüyerek ülkemizin örnek kentlerinden biri olacağına inancım sonsuzdur" ifadelerini kullandı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ise, "Birlik ve beraberliğin olduğu yerde huzur hakim olur. Allah'a şükürler olsun ilçemizde huzur hakim. Körfez Anadolu demektir. Anadolu'nun tüm renkleri Körfez'de mevcut. Bu zenginliğimizin farkındayız. Her zaman derneklerimizin yanında olduk, bundan sonra da olacağız" dedi. Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Nurettin Okutan, Belediye Başkanı İsmail Baran'a Trabzon'un güzelliklerinin bulunduğu bir tablo hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez Belediye Başkanı Baran Trabzonluların Konuğu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement