Başkan Çakır Fırıncı Esnafı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çakır Fırıncı Esnafı ile Bir Araya Geldi

Başkan Çakır Fırıncı Esnafı ile Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Yüksel Çakır Erzincan Fırıncılar Odası üyeleri ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

28.10.2013 15:33

Belediye Başkanı Yüksel Çakır Erzincan Fırıncılar Odası üyeleri ile düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Şireci, Osman Terzioğlu, Halit Mutlu, Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal, Erzincan Fırıncılar Odası Başkanı Cemalettin Coşkun ve fırıncı esnafı katıldığı programda konuşan Erzincan Fırıncılar Odası Başkanı Cemalettin Coşkun ; "Erzincan Fırıncılar Odası olarak üyelerimizle birlikte ilimizin belediye başkanı ile bir araya gelerek sorunlarımızı paylaştığımız ve fikir alış verişinde bulunduğumuz için çok mutluyuz" dedi.

Ardından söz alan Erzincan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmettin Ünal ise Erzincan Belediyesine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Son olarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise; "Hizmet sektörünün ve yaşamın vazgeçilmez hususlarından olan biri olan fırıncı esnafımız ile fikir alışverişi ve yol haritasını belirlemek için bir araya geldik. Bu programda ekmek sektörü ile ilgili Erzincan Belediyesi, esnaf odaları gerekse kamu kurum ve kuruluşlarının üzerine düşen görevi yerine getirmesi gereken konuları görüşeceğiz" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren program süresince fırıncılar ve belediye yöneticileri görüş alış verişinde bulundular. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çakır Fırıncı Esnafı ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement