Ömer Faruk Çelik Ağaçları ve Parkı Çocuklara Emanet Etti - Son Dakika
Yerel

Ömer Faruk Çelik Ağaçları ve Parkı Çocuklara Emanet Etti

Ömer Faruk Çelik Ağaçları ve Parkı Çocuklara Emanet Etti

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kocatepe Mahallesinde bulunan parkta peyzaj çalışması başlattı.

05.03.2015 14:40  Güncelleme: 15:01

Şehzadeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kocatepe Mahallesi'nde bulunan parkta peyzaj çalışması başlattı. İlk ağaç dikimini ise Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ile birlikte gerçekleştirdi. Başkan Çelik, ağaçları ve parkı çocuklara emanet etti.

Şehzadeler ilçesine bağlı Kocatepe Mahallesi'nde bulunan çocuk oyun parkı mahalle sakinlerinin ve çocukların yüzünü güldürdü. Kısa bir süre önce inşaat işleri tamamlanan parkta bu kez ağaç dikimi gerçekleştirildi. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç tarafından gerçekleştirilen ağaç dikiminde Kocatepe Mahalle Muhtarı Ferhat Er, Bayındırlık Mahalle Muhtarı Bedirhan Çiçek ve vatandaşlar da yer aldı.

Ağaçları ve parkı çocuklara emanet eden Başkan Çelik, "65 mahallede hummalı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Daha önce Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimizin gerekli inşaat düzenlemelerini yapmış olduğu bu parkımızda, park bahçe müdürlüğümüz de ihtiyaç duyulan ağaçları, bitkileri dikiyorlar, parkımız daha da güzelleşiyor. Baharla birlikte mahallemize bir değer katacak. Değerli hemşehrilerimiz ve çocuklarımız parkımızdan istifade edebilecekler. Emek sarfeden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün parkları tek tek elden geçireceğiz. Her şey Şehzadeler şehrimiz için" dedi.

Mahalle muhtarları Ferhat Er ile Bedirhan Çiçek ise, Başkan Çelik ve ekibine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

"AK BELEDİYELERİN OLDUĞU YERDE HUZUR VAR"

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise, "AK Parti belediyelerinin olduğu her yerde huzur, mutluluk, muhtarlarımızın söylediği gibi bir güven var. Başkanımıza yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. 30 Mart'ta verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Şehrinden emin kardeşimiz, Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik yaptığı hizmetlerle huzur ve güven vermeye devam edecektir" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ömer Faruk Çelik Ağaçları ve Parkı Çocuklara Emanet Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement