Başkan Çerçi Horozköy'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Horozköy'de Vatandaşlarla Buluştu

Başkan Çerçi Horozköy\'de Vatandaşlarla Buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ve Yunusemre İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dülger, Horozköy Mahallesinde kahvaltıda vatandaşlarla buluştu.

24.06.2014 16:15

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ve Yunusemre İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dülger, Horozköy Mahallesinde kahvaltıda vatandaşlarla buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Başkan Çerçi, "Bu bölgenin sorunlarına vakıfız. En kısa zamanda sıkıntılarınızı çözeceğiz. Biraz zaman istiyoruz" dedi.

50. Yıl Mahalle Muhtarı Erol Akar tarafından organize edilen kahvaltı masası Horozköy meydanında kuruldu. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Kaymakamı Yüksel Topal ve Yunusemre İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dülger yan yana oturarak vatandaşlarla sohbet edip birlikte kahvaltı yaptılar.

Başkan Çerçi, mahalle sakinlerinin dertlerini dinledikten sonra bir konuşma yaptı. Seçim sürecinde sık sık Horozköy'ü gezdiğini, semt sınırları içindeki mahallelerin sorunlarına vakıf olduğunu ifade eden Başkan Çerçi, "Sizlerle birlikte el ele bu sorunların üstesinden geleceğiz. Bu bölgeyle ilgili projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Bu konuda bizlere biraz zaman tanıyın ve yardımcı olun. Kapımız zaten hepinize açık" diye konuştu.

Horozköy semtinde bulunan Aile Sağlığı Merkezini de ziyaret eden Başkan Çerçi ve Kaymakam Topal buradaki vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, sağlık merkezi yetkililerinden bilgi aldılar. Daha sonra mahalle içinden geçen sulama kanalı ve derenin çevresinde inceleme yapıldı. Bölgedeki imar ve planlama sıkıntısından kaynaklı sorunlarla ilgili notlar alındı.

Sıcağa rağmen bölgeyi 2 saat boyunca gezip, inceme yapan Başkan Çerçi ve beraberindekiler, mahalle sakinleriyle vedalaşarak mahalleden ayrıldılar. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Horozköy'de Vatandaşlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement