Başkan Çerçi Yunusemreli Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Başkan Çerçi Yunusemreli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Çerçi Yunusemreli Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya gelerek, sorunları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyor.

04.01.2015 16:35

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, mahalle muhtarlarıyla sık sık bir araya gelerek, sorunları ve projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda yapılan son toplantıda Yuntdağı'nda başlatılacak olan fıstık ve ceviz fidanı projesi masaya yatırıldı.

Toplantıda Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı bölgesinde üreticiye ilk aşamada 14 bin adet Antepfıstığı fidanı dağıtacaklarını belirterek, "Bu fidanları dağıtarak bölgenin kalkınmasını amaçlıyoruz. Ayrıca ceviz fidanı için aşırı bir talep var. 6 bin tane de ceviz fidanı dağıtacağız. İlk olarak bu fidanları tapusu ve kapama bahçesi olanlara vereceğiz. Devlet 10 dekar üzerinde arazisi olana fidan desteği veriyor. Yuntdağı bölgesinde hayvancılığın yoğun olduğu bölgede çalışma yaptık. Mülkiyeti belediyenin, tasarrufu kullanıcının olmak üzere bir sağım ünitesi bir de soğuk tank temin edeceğiz. Sağlıklı ve temiz süt elde edeceğiz." diye konuştu.

Muhtarlar ise belediyenin hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Çerçi Yunusemreli Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement