Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'ye Muhtarlardan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'ye Muhtarlardan Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Dişli\'ye Muhtarlardan Ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.

17.04.2014 16:22  Güncelleme: 16:30

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, ziyaretine gelen vatandaşları makamında ağırladı.

Adapazarı Belediyesini her gün ziyaret eden sivil toplum örgütleri ve mahalle muhtarları Dişli'ye yeni döneminde başarılar diliyor.

Başkan Dişli'yi, Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık, azalar ve mahalle halkı, Korucuk Mahallesi Muhtarı Cüneyt Ulu, azalar ve mahalle halkı, Semerciler Mahallesi halkı, Poyrazlar Mahallesi ile çok sayıda vatandaş ziyaret ederek Dişli'ye yeni döneminde başarı diledi. Karaman Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalık Başkan Dişli'nin Karaman'da yaptırdığı Spor Kompleksinin Türkiye'de bir örnek olduğunu ifade ederek, "Spor kompleksimizden 7-70'e herkes faydalanıyor. Gençler futbol maçlarını ve çalışmalarını yaparken büyükler de kadınlar da açık hava spor aletleri ile spor yaparak yürüyüş bandından faydalanıyor" şeklinde konuştu.

Korucuk Mahallesi Muhtarlığı'na yeni seçilen Cüneyt Ulu ise Başkan Dişli'nin Korucuk'ta yaptırdığı hizmetlerin göz ardı edilmeyecek kadar büyük hizmetler olduğunu ifade ederek, belediye tarafından yaptırılan İdeal Kent ve Korukent sitelerinin bölgenin büyük ölçüde konut ihtiyacını karşıladığını söyledi. Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi. Başkan Dişli, seçim öncesinde olduğu gibi seçim sonrasında da gerek sivil toplum örgütlerinin gerekse halkın desteğini her zaman yanlarında hissetmenin kendilerine güç verdiğini söyledi. Poyrazlar'dan gelen mahalle halkı Başkan Dişli'yi Poyrazlar'a davet etti. Başkan Dişli, Poyrazlar'ı çok sevdiğini ve sık sık gittiğini ifade ederek en kısa zamanda Poyrazlar'a tekrar gideceğini söyledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'ye Muhtarlardan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement