Başkan Doğan, Balık Lokantalarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Balık Lokantalarını Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Balık Lokantalarını Ziyaret Etti

Sık sık yaptığı esnaf ziyaretleri ile esnafların sorunlarını yakından takip eden ve çözüm üreten İzmit Belediye Başkanı Dr.

25.11.2013 14:51

Sık sık yaptığı esnaf ziyaretleri ile esnafların sorunlarını yakından takip eden ve çözüm üreten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Marina'da hizmet veren balık lokantalarını ziyaret etti. Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş'un kendisine eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflarla yakından ilgilenen Başkan Doğan, esnaflardan işlerinin durumu hakkında bilgi aldı.

Marina'da bulunan tüm balık lokantalarını sırasıyla ziyaret eden Başkan Doğan, gündeminde olan ve projelendirilme aşamasında bulunan Su Ürünleri AVM projesini de esnaflarla paylaştı. Esnafın proje hakkındaki görüşlerini alan Doğan, "İzmit'te kurulacak Su Ürünleri AVM'nin esnaflar kadar halkı da memnun edecek. Ayrıca burası İzmit'e turizm açısından da fayda sağlayacak. Bu proje ile de kazanan İzmit olacak, İzmit halkı olacak" dedi.

Balıkçıların memnuniyetle karşıladığı Su Ürünleri AVM hakkında esnafın görüşlerini dinleyen Doğan, "Henüz araştırma ve projelendirme aşamasında olan bu proje İzmit'e çok yakışacak" dedi. Ziyaretleri sırasında esnaflarla birebir sohbet ederek sıkıntılarına kulak veren ve taleplerini dinleyen Başkan Doğan esnaflar tarafından sıcak bir şekilde karşılandı. Doğan ziyaret ettiği esnaflara havlu hediye etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Balık Lokantalarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement