Başkan Doğan'dan Gençlere Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan'dan Gençlere Örnek Davranış

Başkan Doğan\'dan Gençlere Örnek Davranış

İzmit Belediye Başkanı Dr.

04.11.2013 16:48

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan siyasetle ilgilenen gençlere örnek bir davranış göstererek, Cumhuriyet Halk Partisi İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emin Andız'ı evinde ziyaret etti.

Vatanı görevini yerine getirmek için gün sayan Andız'a hayırlı tezkereler dilen Doğan, gençlere de önemli bir siyasi ders verdi. "Siyaset bizim için nezakettir. Gençlerimizi siyasetin içinde görmekten memnuniyet duyuyorum" diyen Doğan'a ziyaretinde AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve Genç Kocaelililer Derneği Başkanı Ayhan Varol ve gençler eşlik etti. Doğan siyasetin olgunluk ve hoşgörü içinde yapılması gerektiğini söyleyerek, "Gençlerin siyasetin içinde olması gelecek için umut verici. Bizler bu görevlerimizi sizlere bırakmaya hazırız. Yeter ki isteyin ve üretin" dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Doğan gençlerle çeşitli konular üzerinde konuştu. Gençlerinde görüşlerini açıkça dile getirdiği ziyaretin sonunda Doğan gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan'dan Gençlere Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement