Başkan Doğan Stk'ları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan Stk'ları Ağırladı

Başkan Doğan Stk\'ları Ağırladı

Sivil Toplum Kuruluşları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

16.10.2015 10:40

Sivil Toplum Kuruluşları İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Kocaeli Profesyonel Aşçılar Derneği ile Altı Nokta Körler Derneği, Başkan Doğan'ı makamında ziyaret ederek çeşitli konularda görüş alış verişinde bulundular. Kocaeli Profesyonel Aşçılar Derneği Başkanı Ali Bakan, Doğan'dan yapmayı planladıkları Gastronomi festivali hakkında bilgi vererek destek istedi.

Ali Bakan, Başkan Doğan'a şimdiye kadar yaptığı destekler içinde plaket vererek teşekkür etti. Başkan Doğan da, İzmit'in ve turizmin gelişmesi adına her zaman bu tür etkinliklerin yanında olduklarını söyledi.

Altı Nokta Körler Derneği Genel Başkan Av. Suha Sağlam ve yardımcısı Hüseyin Çeltek de İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. Sağlam, engellilere yönelik projeleri için Başkan Doğan'a teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da İzmit Belediyesi olarak toplumun her kesimine destek olmaya çalıştıklarını belirterek, "Engellilere karşı bakışımız ve duruşumuz çok farklı. Herkesin potansiyel birer engelli olabileceğini her zaman söylüyorum. Engelli dostu bir belediye başkanı olarak, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmaya bundan sonra da devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan Stk'ları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement