Başkan Doğan, Tavşantepespor'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Tavşantepespor'u Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Tavşantepespor\'u Ziyaret Etti

Ziyaret ettiği her yerde büyük sevgiyle karşılanan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor.

16.12.2013 13:05

Ziyaret ettiği her yerde büyük sevgiyle karşılanan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, vatandaşlarla biraraya gelmeye devam ediyor. Son olarak Tavşantepe Spor Kulübü'nü ziyaret eden Doğan, burada adeta sevgi seliyle karşılaştı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği programda Doğan, gençler tarafından ellerinde meşalelerle ve 'Tavşantepe sizinle gurur duyuyor, En büyük başkan bizim başkan' sloganlarıyla karşılandı.

Büyük coşkunun yaşandığı programa AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Tavşantepe Mahalle Temsilcisi Erkan Kan, İdari ve Mali İşler Başkanı Yusuf Yıldız, İlçe SKM Sorumlusu Hüseyin Polattimur, İl yöneticileri Erdoğan Şentürk katıldı.

İlk olarak kulüp içinde bulunan kadınlarla sohbet eden Doğan, belediye olarak kadınlara yönelik olarak hizmetlerini anlatarak, çalışmak isteyen kadınlara sağladıkları krediler hakkında bilgi verdi. Sonrasında gençlere hitaben yaptığı konuşmasında Tavşantepe bölgesinde önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Doğan, "Sizin gösterdiğiniz bu coşku bizi daha fazla hizmet etmeye sevk ediyor, bizi hizmet hastası ediyor. Biz halkımızın hastasıyız, Tavşantepe'nin ve Tavşantepesporun hastasıyız. Bizler göreve geldiğimizde Tavşantepe bölgesinde adeta ameliyat yaptık" şeklinde konuştu.

'Oturan değil koşan belediye başkanı oldum' diyen Nevzat Doğan, ayrım yapmadan herkese hizmet etmeyi şiar edindiklerini söyledi. Doğan, "Biz her zaman sizlere samimi olduk. biz sizin alın terinizi yerde bırakmayız dedik ve çalışanımızın maaşını bir gün geciktirmedik. Biz sizlerden aldığımız güçle hareket ediyoruz. Biz güzel bir ekip olduk. Hizmet edenleri hiçbir zaman unutmadık ve unutmayacağız. Arzumuz Kocaelispor'umuzun hakkettiği yere gelmesi için en sıkıntılı dönemlerinde biz her zaman yanında olduk. Kocaelispor bir zamanlar büyük bir borç yüküne bırakıldı bunları iyi etüt etmek gerekiyor. Kocaelispor'un kendi öz malı olan tesisleri elinden alındı. Yetkililere sesleniyorum Kocaelispor tesislerini bedelsiz olarak Kocaelisporumuza teslim etsinler" dedi.

Tavşantepespor Kulübü Başkanı Mehmet Ümit Küçük yaptığı konuşmada, "İzmit'in cehresini ve vizyonunu değiştiren kendisi doktor olan ama tam bir hizmet hastası olan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan a teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ın destekleriyle kurulan Tavşantepe Spor Kulübü'nün 5. yılı dolayısıyla üzerinde, "İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'a desteklerinde dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz" yazılı pasta kesildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Tavşantepespor'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement