Başkan Doğan, Turan Güneş Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Turan Güneş Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Turan Güneş Caddesi Esnafını Ziyaret Etti

Esnaf ziyaretlerine büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr.

14.11.2013 10:36

Esnaf ziyaretlerine büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural ve AK Parti Yeşilova Mahalle Temsilcisi Engin Gedikli'nin kendisine eşlik ettiği ziyaretlerde bölge esnafı ile tek tek sohbet eden ve esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Doğan her zaman esnafın yanında olduklarını dile getirdi.

'Sözde değil özde hizmet' anlayışı ile hareket ettiklerini ve her zaman adaletli davrandıklarını ifade eden Doğan, "İzmit'e hizmet eden esnafımızı rahatlatmak, sorunlarını çözmek, imkanlarını arttırmak için göreve geldiğimiz günden bu güne çok önemli adımlar attık. Şehrin sadece merkezine değil, her metrekaresine hizmet götürdük. Her zaman haklının yanında olduk. Esnafımızın daha çok kazanması için sürekli proje ürettik. Çalışmalarımız hızla devam edecek. Her zaman esnafımızın yanında olacağız. Allah esnaflarımıza hayırlı kazançlar ve bereket versin" dedi.

Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi'ndeki ziyaretlerine Yeşilova Kıraathanesi'nden başlayan Başkan Doğan, cadde boyunca dolaşarak hem vatandaşlarla hem esnafla sohbet etti. Herkesin başkanı olduğunu ve herkese eşit hizmet vermek adına çalıştığını ifade eden Doğan ziyaretini Yeşilova Merkez Cami'nde kıldığı namaz sonrasında camii cemaati ile sohbet ederek tamamladı.

Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi'nde hizmet veren esnaflar ve bölge halkı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a büyük ilgi gösterdiler. Vatandaşlar tarafından samimi bir şekilde karşılanan ve takdir edilen Başkan Doğan, vatandaşların ve esnafın sorunlarını tek tek dinledi. Vatandaşlarla sohbet sırasında notlar alan Doğan, taleplere cevap vermek adına gerekli yerlerle detaylı görüşmeler yaptı ve sorunların çözümü konusunda duyarsız kalmayacağını vurguladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Turan Güneş Caddesi Esnafını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement