Başkan Doğan, Yenişehir Spor Kulübünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan, Yenişehir Spor Kulübünü Ziyaret Etti

Başkan Doğan, Yenişehir Spor Kulübünü Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr.

28.11.2013 10:45

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir Spor Kulübünü ziyaret etti. Doğan, ziyaret sırasında meşalelerle karşılanıp omuzlara alındı. Ziyarette sırasında AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, Yenişehir Mahalle Temsilcisi Yusuf Şahin ve partinin ilçe yöneticileri de yer aldı.

Başkan Doğan ve beraberindekiler Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu, yönetim kurulu üyeleri ve takım taraftarlarınca büyük bir coşkuyla karşılandı. Başkan Doğan'a Yenişehir Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Akkuzu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Kulüp lokalinde gerçekleşen buluşmada Doğan, Yenişehir Mahallesi'nde yapılan çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde anlattı. Amaçlarının İzmitlilere en güzel hizmeti vermek olduğunu söyleyen Başkan Doğan, "Yenişehir Mahallesi'nin mert insanlarıyla gurur duyuyoruz. Bazı şeyleri bazen hatırlatmak lazım. Mesela 10 sene önce Türkiye'de ne durumdaydık. Biz belediyelere gelince Yenişehir'e hizmet getirmeye başladık. Keşke 15 yıl bu şehri aralıksız yönetenler Yenişehir Mahallesi'nde bunları yapsalardı, vatandaşları çamur içerisinde bırakmasaydılar. 2004 ten itibaren halkımız hizmetle tanışmaya başladı. Biz burada çocuk hakları okulu yaptık. Bu çalışma Türkiye'de bir ilk özelliği taşıyor. Kapalı pazar yakında tamamen faaliyete geçecek. Yenişehir'e 112'yi kazandırdık, mahalle konağı, muhtarlık, meydan, yeni bir okul ve spor tesisi yaptıklarımızdan sadece bir kısmıdır" dedi.

Başkan Doğan, spor kulüplerine de her zaman destek olduklarını belirterek," Biz gençlerimizi sahici seviyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden beri amatör sporun destekçisi olduk. Türkiye'de amatör spora en büyük yatırımı yapan belediyeyiz. Spora ve sporculara desteğimiz bundan sonra da devam edecek" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan, Yenişehir Spor Kulübünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement