Başkan Dündar Esnaf ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar Esnaf ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Başkan Dündar Esnaf ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramı öncesi Kapalı Çarşıyı gezerek, esnaf ve vatandaşla bayramlaştı.

12.10.2013 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramı öncesi Kapalı Çarşıyı gezerek, esnaf ve vatandaşla bayramlaştı.

Bayramlaşma ziyaretine Ulucami batı kapısından başlayan Başkan Dündar, belediye başkan yardımcıları ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek, kendileri ile tek tek bayramlaştı. Bayrama iki gün kala hafta tatili olması nedeniyle oldukça yoğun bir gün geçiren çarşıda, esnafla bol bol sohbet eden Başkan Dündar, bayram öncesi çarşıda alışverişin hareketlenmesinin, esnafın yüzünü güldürdüğünü söyledi. Belediye olarak gerekse vatandaşların rahat ve huzurlu bir alışveriş yapması için bir takım tedbirler aldıklarını söyleyen Dündar, "Zabıta ekiplerimiz, çarşı civarı ve içerisinde sürekli denetim yapıyor. Herhangi bir tatsızlığa, usulsüz satıştan kaynaklanacak mağduriyetlere sebep vermemek için, ekiplerimiz kontrollerini yapıyor. Vatandaşların bu konudaki şikayetlerini anında değerlendiriyorlar. Şu ana kadar her hangi bir sıkıntı yok. Herkes huzur içerisinde alışverişini yapıyor. Herkesin bayramını kutluyorum" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kurban bayramı öncesinde, belediye personeli ile de, makamında tek bayramlaştı. Belediyede görev yapan personelin, hizmet birimleri olarak gruplar halinde katıldığı bayramlaşma törenine, Başkan Yardımcılar, Hasan Hüseyin Erdönmez, Mehmet Çoban, İsmail Selimoğlu, Halil Döner ve Kenan Akan da katıldı. Başkan Mustafa Dündar, tek tek bayramlaştığı personeline bayram şekeri ikram ederek, hepsinin bayramını kutladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar Esnaf ve Belediye Personeliyle Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement