Başkan Dündar: "Sanayi ve İş Alanları Oluşturacağız" - Son Dakika
Yerel

Başkan Dündar: "Sanayi ve İş Alanları Oluşturacağız"

Başkan Dündar: "Sanayi ve İş Alanları Oluşturacağız"

Samsun’un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, “Çarşamba’da 10 yıldır yaptığımız başarılı çalışmaları gelecek 5 yılda taçlandıracağız. Yeni dönemde sanayi ve iş alanları oluşturacağız” dedi.

05.02.2014 16:26

Samsun'un Çarşamba İlçe Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, "Çarşamba'da 10 yıldır yaptığımız başarılı çalışmaları gelecek 5 yılda taçlandıracağız. Yeni dönemde sanayi ve iş alanları oluşturacağız" dedi.

Çarşamba İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İlçe Başkanı Anıl Seyfi Arslan ile birlikte Kaymakam Caner Yıldız ve Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Yılmaz'ı ziyaret etti.

Ziyaretin ardından Kaymakam Caner Yıldız ve AK Parti İlçe Başkanı Anıl Arslan ile birlikte bir iş yerinin açılışına katılan Başkanı Dündar yaptığı konuşmada, hizmet sunumunda artık Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kaymakamlık ve Çarşamba Belediyesi olarak ortak hareket edeceklerini vurguladı.

Dündar, "Kamu, yerel yönetimler, hayırsever ve özel sektör yatırımlarıyla ilçemiz gelişiyor, büyüyor. Çarşamba İlçesi ülkemizde ve Karadeniz'de tarih boyunca önemli bir yer edinmiş, üretim bölgesi ve sosyal bölgedir. Çarşamba'mızı yaşanılabilir bir geleceğe taşıma adına faaliyetlerimizi hep birlikte sürdüreceğiz. İnşallah gelecek nesillere, çocuklarımıza daha güzel bir memleket, daha yaşanılabilir bir şehir, daha yaşanılabilir bir Çarşamba bırakacağız. Bunun için gayret ediyoruz. Dünya standartlarında şehircilikte belediyecilikte altyapısıyla üst yapısıyla ticaretiyle bütün alanlarda gelişmiş bir memleket olacağız. Artık köylerimiz ile birlikte nüfusu 140 bine ulaşan önemli bir şehir durumuna geliyoruz. Çarşamba belediyesi olarak tüm yerel hizmetleri ve imkanları sizlerin hizmetine sunacağız. Çarşamba'da üretime dönük gençlerimize çocuklarımıza iş imkanı sağlayacak istihdama dönük çalışmaları yapacağız. Gelecek 5 yılda yeni sanayi alanları oluşturacağız, bu çalışmaların hepsini planlayacağız ve bunları kısa süre içersinde hizmete dönüştüreceğiz. Çarşamba diğer ilçelere örnek gösterilen büyük bir ilçe durumuna geldi" şeklinde konuştu.

KAYMAKAM YILDIZ: "ÇARŞAMBA BÜYÜYOR"

Çarşamba'da her gecen gün yeni bir işyerinin açılmasının ya da işyerlerinin büyütülmesinin mutluluk verici olduğunu kaydeden Kaymakam Caner Yıldız, "Burada bir iş yerinin açılması veya da büyütülmesi bizim çok hoşumuza gidiyor. 3 kişi çalışıyorsa 5 kişi çalışır hale geliyor istihdam dediğimiz işçi çalışabilme sayısını mutlaka arttırmamız lazım. Turizm alanında da güzel çalışanlarımız var, yer altından jeotermal suyumuzu da çıkardık. Eğitimde çok iyi durumdayız. 250 kişilik bir devlet hastanesi inşaat yarım kalmıştı onu sorun da giderildi bu günlerde yeniden başlayacak. Çarşamba artık büyük bir şehir oluyor" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Dündar: 'Sanayi ve İş Alanları Oluşturacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement