Başkan Ergün, Şirin ve Kayda'yı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ergün, Şirin ve Kayda'yı Ağırladı

Başkan Ergün, Şirin ve Kayda\'yı Ağırladı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ağırladı.

05.10.2015 16:13

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, "Projelerimizi hayata geçirirken, nasıl daha güzel ve kaliteli hizmet üretebiliriz, bunun çabası içerisindeyiz. Bugün de projelerimizle ilgili olarak başkanlarımızla bir araya geldik ve istişarelerde bulunduk" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ağırladı. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Aytaç Yalçınkaya ve Yılmaz Gençoğlu da hazır bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Turgutlu ve Salihli ilçelerinde hizmetlerinin son hızla devam ettiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerini, tüm ilçelerimize ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Salihli ve Turgutlu da hayata geçecek önemli projelerimiz var. Bu projeleri hayata geçirirken, nasıl daha güzel ve kaliteli hizmet üretebiliriz, bunun çabası içerisindeyiz. Bugün de Turgutlu Belediye Başkanımız Turgay Şirin ve Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda ile bu konuları istişare etmek için bir aradayız. Ziyaretlerinden dolayı başkanlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ergün, Şirin ve Kayda'yı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement