Başkan Ertem Üniversite Arkadaşlarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Ertem Üniversite Arkadaşlarını Ağırladı

Başkan Ertem Üniversite Arkadaşlarını Ağırladı

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir araya gelen Sakarya Üniversitesi İnşaat Bölümü 1979 girişlileri Belediye Başkanı Ali Ertem ağırladı.

03.07.2013 12:29

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bir araya gelen Sakarya Üniversitesi İnşaat Bölümü 1979 girişlileri Belediye Başkanı Ali Ertem ağırladı.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, mezun olduğu Sakarya Üniversitesi İnşaat Bölümü 1979 Girişlileri aileleri ile birlikte hafta sonu Çerkezköy'de ağırladı. Cuma günü Çerkezköy'e gelen misafirlerini tek tek karşılayan Ali Ertem, misafirlerine ilk olarak Çerkezköy'ü gezdirdi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı gruba çevre piknik alanları ile bölgenin tarihi ve turistik alanlarını da gezdiren Başkan Ertem, misafirlerine önceki gün Glory Cafe'de kahvaltı verdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın kardeşinden Fatih Belediye Başkanı'nın kardeşine, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinden siyasi parti temsilcilerine ve iş adamlarına kadar farklı meslek gruplarında yer alan Sakarya Üniversitesi İnşaat Bölümü 1979 Girişlilerin kahvaltı programına İnşaat Bölümü 1977 Girişli AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı da katıldı. Yılın genel muhasebesini yaparak bol bol hasret gideren İnşaat Bölümü 1979 Girişliler, önümüzdeki yıl Karadeniz'de bir araya gelmek için sözleştiler.

Programa ev sahipliği yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, kahvaltı programının ardından misafirlerini tek tek yolcu etti. Programın sonunda gruptan vefat edenler için dua okundu.

Başkan Ertem, İnşaat Bölümü 1979 Girişliler olarak 30 yıldır bir araya geldiklerini söyleyerek " Bu süre içerisinde vefat eden arkadaşlarımız oldu. Yaşamını yitiren arkadaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Bundan sonra da bir araya gelmeye devam edeceğiz. Etkinliğimizde her yıl bir arkadaşımızın ikamet ettiği bölgeyi ziyaret ediyoruz. Bu vesile ile dostlukları tazeliyor anıları paylaşıyoruz." Diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Ertem Üniversite Arkadaşlarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement